Portada » Contenidor Roba » 55 nous contenidors per a l’oli a Reus

contenidor oli reus.jpg

55 nous contenidors per a l’oli a Reus

USATS S.L. amb la col·laboració de la regidoria de Via Pública i Medi Ambient del Ajuntament de Reus, va instal·lar cinquanta-cinc nous contenidors per a recollida d’oli vegetal domèstic. La instal·lació i manteniment dels contenidors, així com la gestió dels residus que s’hi dipositin serà sense càrrec per l’Ajuntament, fruit del conveni que la regidoria ha signat amb l’empresa .

Els contenidors, de color taronja, estaran instal·lats al costat dels contenidors específics per a la recollida de roba usada.

El sistema de recollida específica d’oli vegetal domèstic permet apropar a la ciutadania la recollida d’aquells residus que es generen amb una periodicitat més baixa. Fins al moment, la manera de desfer-se de les restes d’oli vegetal usat era desplaçant-se fins a les deixalleries fixes i mòbils, per dipositar-les als recipients adequats. La separació de l’oli i la seva posterior recuperació permet aprofitar aquest residu per a la producció de biodiesel.

mes informació a  http://reusdigital.cat/noticies/reus/reus-installa-55-nous-contenidors-la-recollida-doli-vegetal-domestic